Părţi pozitive

    Nu ştii niciodată ce obstacole îţi oferă viaţa. Uneori, când îţi e lumea mai dragă şi totul merge bine, îţi apar tot felul de probleme care îţi cer anumite sacrificii, sacrificii pe care, într-un fel sau altul, nu eşti dispus să le faci dar nu ai încotro.
    Eşti bine, fericit şi simţi cum ţi se prăbuşeşte lumea-n cap. Nu e fix cel mai drăguţ lucru posibil.
    Ceea ce încerc să zic de la început este faptul că fix atunci când îţi întorci spatele eşti lovit fara milă, că atunci când eşti total fericit şi bine dispus trebuie să apară ceva care să distrugă acea armonie.
    Toate au un început şi sfârşit, dar pot avea şi o continuitate sub o altă formă. Prietenii pot ajunge într-o relaţie şi invers.
    În fine, adevărul este că o singură viaţă ai şi pe aia trebuie să o trăieşti cum ştii tu mai bine. 
    Indiferent dacă suferi,încearcă să vezi partea plină a paharului. Din toate ai de învăţat lecţii şi una dintre ele este că acea persoană care a fost lângă tine, nu şi-a luat tălpăşiţa şi a plecat, ci, pur şi simplu, s-a apropiat şi mai mult de tine ca fiind acea mână dreaptă a ta, acel bun prieten pe care îl aşteptai de secole.
    Încrederea o am şi o s-o am mereu, sprijinul meu o sa îl aibă toată lumea mereu în măsura în care merită. 
    Sunt persoane care într-adevăr merită multe şi primesc puţin dar, în acelaşi timp, nu îşi dau seama că puţinul ăla care îl au este de ajuns încât să fie fericiţi.

Ai încredere şi multe dintre dorinţele tale vor ajunge realitate.
Gândeşte pozitiv şi o să ai multe de câştigat.

Comments

  1. Niciodata nu prea ne dam seama cat ne trebuie "exact" pentru a ne considera "fericiti"...

    ReplyDelete
  2. Superb post! la fel ca si toate celelalte! :o3
    Intradevar problemele apar exact cand nu te astepti si dupa ce crezi ca ai scapat de ele si totul este perfect.. apar altele! De exemplu' si eu am o problema fucked up cu care ma chinui de doua zile s'o rezolv. :))
    Sper din suflet sa nu mai treci prin diverse probleme, mari sau mici... si chiar daca se ivesc sa treci usor peste ele alaturi de adevaratii tai prieteni de acolo sau de oriunde. >:D<
    Iti doresc cat mai multa inspiratie pentru cat mai multe posturi. We fuckin' love 'em! >:D<
    Keep up the good work... Pure soul! <3

    ReplyDelete
  3. Awwww, multumesc Pit! Te-am pupat dulce dulce ♥

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts