Sfaturi

   
Nu lăsa pe toţi proştii să păşească în viaţa ta lăsându-ţi caracterul acoperit de o mască.
   Nu mai crede toate lucrurile pe care lumea ţi le spune. Mulţi le spun din invidie şi prostie, iar alţii comentează în neştiinţă, doar de dragul de a comenta.
   Nu te lăsa influenţat de toţi puştanii de la colţul străzii doar pentru că ţi se pare că sunt cool. Sunt cool pe dracu!
   Indiferent cât de grea este situaţia, încearcă să vezi şi cea mai mică frimitură de credibilitate şi optimism. Căderea de la optimism la pesimism e dură.
   Atunci când cineva îţi dă un sfat, încearcă măcar din bun simţ să-l iei în considerare. Nu ştii niciodată ce te aşteaptă după colţ.
   Nimeni nu merită lacrimile vărsate de tine şi acela care le merită, nu te va face să plângi.( TRUE)
   Cine te acceptă te acceptă aşa cum eşti, cu tot pachetul de avantaje şi dezavantaje, şi te va iubi fără să îţi ceară să te schimbi. Sunt fapte nu doar cuvinte.
   Gândeşte în felul următor, pentru lume poate eşti un simplu copil, un simplu adolescent, un simplu călător, dar pentru anumite persoane, tu eşti toată lumea.
   Nu alerga mereu pentru a câştiga lozul cel mare pentru că lucrurile cele mai bune se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin.
   Bucură-te şi apreciază întotdeauna persoanele de lângă tine. Da, poate greşeşti în unele privinţe, toată lumea greşeşte, nimeni nu e perfect, dar niciodată nici să nu încerci să dai cu piciorul la ceva ce ştii ca o să ţină foarte mult timp de acum încolo. 

Comments

Post a Comment

Popular Posts