Miezul iubirii


   O dimineaţă călduroasă, un sărut dulce; o simplă atingere, bună dimineaţa!
   Nu sunt perfectă pentru a-ţi aduce fericirea din prima, dar nici nu sunt o a doua variantă ca să nu fii singur. Iubesc să fiu îndrăgostită, iubesc să se spună că sunt iubită, iubesc viaţa simplă dar sălbatică. Nu totul se întâmplă pe loc, bătând din palme, ci cu ajutorul răbdării putem trece mai uşor şi cu mai mult optimism.  Cu toţii ştim că persoanele care nu oferă la rândul lor iubire, nu o pot primii înapoi deoarece iubirea se răsplăteşte cu iubire, cu sinceritate şi încredere. Dar orice iubire are la bază o prietenie puternică şi solidă, persoana de lângă tine trebuie să fie sprijinul tău existenţial şi continuu. Adolescenţii din ziua de azi fac anumite lucruri nerămânându-le mustrări pe conştiinţă. O fac pentru că aşa consideră ei că e mai bine, gândindu-se în permanenţă la persoana lor, nejustificat ci doar obicei, călcându-i pe alţii în picioare. Cu toţii am avut sau avem atât prieteni care ne iubesc şi care ne apreciază totalmente, cât şi prieteni în care ţi-ai pus toată încrederea după care te lasă când îţi e lumea mai dragă, îţi schimbă gândirea în ceea ce priveşte comportamentul lor faţă de tine. Din toate greşelile pe care le facem, trebuie să ne învăţăm lecţia şi să nu mai facem aceeaşi prostie şi a doua oară. Regretul nu ajută la nimic, promisiunile odată făcute acum sunt inexistente, vide.
   Ne uităm în jurul nostru şi vedem atâtea feţe fericite care ascund zeci de enigme. Nu tot ceea ce pare e şi adevărat.
   E frumos să iubeşti. Poate chiar este unul dintre singurele lucruri unice şi frumoase care ne unesc cu adevărat în viaţa asta, atât în ceea ce priveşte prietenia, cât şi relaţiile. Iubim să avem pe cineva cu care să ne trezim în gând şi care să îţi trimită mesaje dimineaţa arătând faptul că i-ai trecut prin minte, iubim să avem acel suflet a cărei îndrumare mereu s-o purtăm în inima noastră, iubim să fim fericiţi din zori şi până-n seară având tot timpul un zâmbet pe buze. 
    
   "Dragostea este răbdătoare, dragostea este blândă. Nu poartă invidie, nici ranchiună, nu are pic de orgoliu. Aceasta nu este nepăsătoare, nu se priveşte doar pe ea şi propriile-i interese, nu este uşor de călcat pe coadă, nu păstrează o notaţie a greşelilor. Dragostea nu urmează paşii întunericului căci se adună cu adevărul. Întotdeauna protejează, oferă mereu încredere şi siguranţă, întotdeauna noi speranţe, continuă pentru totdeauna."

Comments

Post a Comment

Popular Posts