Răutate sau prostie?

''People are quick to believe the bad things they hear about good people''
(Nu e ca şi când nimănui nu i s-a întâmplat vreodată aşa ceva, right?)

   Câţi dintre voi nu v-aţi făcut prieteni noi după care, după o perioadă de timp, v-aţi trezit cu ''mii de cuţite înfipte-n spate''?
   Câţi dintre voi aţi arătat prea multă blândeţe şi căldură şi aţi fost călcaţi în picioare pentru că aţi fost consideraţi prea ''moi''?
   Câţi dintre voi aţi ieşit in lume şi v-aţi simţit al dracului de rău având toate privirile oamenilor asupra voastră? 
   Nu e ca şi când atunci când te încrezi în anumite persoane o faci pentru că ţii prea mult la ei dar pe deasupra, ajungi şi model la circ si habar nu ai. How funny! 
   Toată lumea poartă anumite măşti, ei spun că aşa e cool sau fashion or another shit, dar adevărul este că dacă tu nu eşti pe picioarele tale şi nu ai o viziune largă asupra oamenilor, cum pretinzi că restul te vor accepta dacă tu nu îi accepţi pe ei aşa cum sunt? Cum crezi că vor putea avea încredere în tine dacă la tot ce te pricepi tu mai bine e să înjunghii oamenii pe la spate? Cum crezi că vei avea acea unică persoană lângă tine să te iubească dacă vede că împrăştii rahat în gura altora?

Some people should really get a life! And soon!

Comments

  1. da adevarat :P dar un om in minus langa tine inseamna si o grija in minus :P

    ReplyDelete
  2. M-a pus pe gânduri acest post,mă cam regăsesc,in lume,esti prea bun,lumea te ia de prost,esti prea aspru,toti o să spună că esti figurant,esti prea bun,lumea provită,esti prea rău,te evită..cam aşa stă treaba,ce să-i faci,asta-i lumea,nu se va schimba..e din ce în ce mai rău,păcat.
    P.S:M-am inscris si eu pe lista celor care îti urmaresc munca pe blogul asta,imi place,treci si pe la mine dacă vrei,mulţumesc!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts