If you write all day, you'll get into it.
Into your body,
into your feelings,
into your consciousness.
Get link
Facebook
X
Pinterest
Email
Other Apps
Bezele cu caramel
Ingrediente:
6 albușuri
250g zahăr pudră
5 lingurițe zahăr tos
Zahărul tos se pune pe foc într-o tigaie. Când devine brun-închis, se adaugă 4,5 lingurițe de apă și se lasă să fiarbă până se obține un sirop gros ca mierea. Până la întrebuințare, se ține la cald ca să nu se întărească. Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se bat din nou cu telul până se întărește compoziția. Se pune vasul la baia de aburi și se bate fără întrerupere până se întărește spuma și nu mai cade de pe tel. Se adaugă apoi siropul și se amestecă bine. În această compoziție se pot adăuga câteva nuci/stafide/alune tocate. Prăjituricile se pun din nou la cuptor, la foc mic, ca să se usuce glazura. Se poate consuma imediat dupa ce sunt scoate de la cuptor.
Comments
Post a Comment