Oameni proști


          Ceea ce-mi place extrem de mult la noua generație este faptul că se consideră superiori multora, când de fapt, abia le ajung la degetul mare de la picior. Îi întâlnești oriunde în ziua de azi și pe orice site de socializare încercând să fie ”cool” și-n pas cu moda. Eu n-am nimic cu săracii oameni însă câteodată până și ei ar trebui să-și dea seama cât de penibili sunt și în ce situații înjositoare se pun mereu. Atrag atâtea priviri cu comentariile lor ”aparte” în care practic demonstrează cât îi duce capul și cât de mult pot repeta ca papagalul replicile altora. 
          Hai să fim serioși, să faci pe smardoiul pe facebook sau pe orice alt site de socializare că vai ce tare ești tu în gură că le critici gusturile unora, vorbele și pozele lor sau, pur și simplu, pe ei, te faci de căcat singur. A început să devină tot mai ușor să-i găsești pe ”show off”-urii ăștia care tot ceea ce caută este o atenție nebunească. Nu este problema mea de ce o caută însă, for God's sake, devine enervant la un moment dat și parcă-ți vine să îi strângi de gât!
          Așa cum am observat de mult timp încoace, foarte multe persoane se iau după vorbele pe care le aud sau dupa ce li se pune-n gură fără a-și creea ei propria lor impresie asupra cuiva. I only have one thing to say and that is: You can take all of your stupid ideas and shove them into your hairy ass! 
           I mean, what is the point people? Tare mi-ar plăcea să se poată pune în locul altor persoane și să vadă cât de penibili pot fi și dacă nici așa nu reușesc să modifice ceva, în bine, atunci clar au o problemă gravă la mansardă. Să faci mișto de oameni sau, pur și simplu, să arunci vorbe așa aiurea la adresa lor doar ca să te simți tu bine ne demonstrează multora cât de puțin îi poate duce capul pe unii și chestia enervantă e că vezi din ce în ce mai des persoane de genul care au o răutate în ei și o ură inexplicabilă care întrece orice limite. 
            Stau și mă gândesc oare la ce le folosește? Oare chiar așa de bine te poți simții fiind personajul negativ din povestea unei persoane?


Comments

  1. Haha, dar ţie la ce-ţi foloseşte să-i judeci? Probabil şi cei din generaţia părinţilor tăi au aceeaşi părere despre generaţia ta.
    Lasă-i p-ăştia să facă ce vor cu viaţa lor, or să regrete mai târziu. :) Desigur, ai dreptul să râzi de ei.

    ReplyDelete
  2. Desigur ca imi permit sa ii judec si sa rad de ei atata timp cat ei sunt patetici si fac lucrurile anapoda. Dar daca tie ti se pare normal, asta e a2a poveste.

    ReplyDelete
  3. Fiecare are standardul lui de normal si nu prea are sens sa ma justific. :D

    ReplyDelete
  4. Pai treaba este ca expunerea atrage dupa sine si aprecieri pozitive si negative. Este greu sa ai parte doar de primele. Gandeste-te ca si in forul nostru interior de cele mai multe ori ni se pare ca predomina a doua categorie,ce sa mai spunem de "arena leilor" din afara noastra. Practic, intreaga noastra existenta se desfasoara sub un permanent asediu al emotiilor pozitive si negative emanate de semenii nostrii. Cu cat interactionezi cu mai multa lume cu atat creste si probabilitatea sa primesti feed back-uri variate. O caracteristica a "epocii cibernetice" este tocmai oportunitatea nemaintalnita in istorie de a te expune "intr-o vitrina" imensa comparata cu cea traditionala si de a avea in acelasi timp posibilitatea de a opinia asupra mult mai multor "modele" de gandire. Frumusetea umanului consta in divesitate si in originalitate - caracteristici puternic afectate, dupa cum bine ai punctat. Cu toate astea, desi reductioniste si mimetice, gandurile oamenilor (proaste, docte, dezlanate) trebuie acceptate (nu placute) si mai putin blamate.

    Luci

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts