Tu ce culoare eşti?

Acesta este un fragment din jurnalul unui bărbat de 32 de ani dintr-o ţară nordică şi spune cam aşa :

[ "De ce trebuie mereu să cădem pradă diferitelor ispite, diferitelor rugi, diferitelor motive, diferitelor suflete, deşi ştim că într-un final, nu vom deţine nimic? De ce aspirăm la mult mai mult decât ne este permis dacă tot ceea ce primim înapoi sunt nişte scuze lamentabile şi nişte prefăcătorii de ultimă clasă? De ce ne dorim mereu binele alături de nişte oameni în care ne încredem cu trup şi suflet dar de la care nu primim mai nimic pentru că jocul fusese de la sine înţeles? De ce ne amăgim în continuare cu nişte aşa zise etichete deşi suntem conştienţi că ne rănim singuri tot mai mult? Suntem chiar atât de masochişti? Sau, pur şi simplu, ne dorim atât de mult ca acel lucru să devină realitate încât alegem să ignorăm orice posibilitate ca acel viitor să nu fie real?" ]

Pe zi ce trece, fiecare caracter se schimbă şi fiecare fiinţă este privată de altă culoare. Astăzi poţi sa fi verde, sa atragi zâmbete şi bucurie prin felul tău de a fi, independentă, iar mâine poţi fi roşu, să deţii o flacără în tine pe care o credeai de mult uitată, să ajungi sa gândeşti cu inima şi să iubeşti. 
Asta ţine de fiecare în parte dar consider că fiecare dintre noi este reprezentat de o culoare anume. Fiecare are contrucţia lui, gândirea lui, sufletului lui dar când iubim, iubim cu toţii la fel.

Tu ce culoare eşti?

Roşu - iubire, pasiune, curaj
Portocaliu - agresivitate, dominaţie, dorinţă pentru acţiune
Galben - bucurie, înţelepciune, loialitate
Verde - pace, protecţie, ambiţie
Albastru - stabilitate, inteligenţă, adevăr
Mov - putere, nostalgie, frustrare
Alb - puritate, siguranţă, încredere
Negru - mister, eleganţă, suferinţă

Comments

Post a Comment

Popular Posts