Războiul pasiunii


Apartament întunecat, sunetul muzicii plimbându-se prin cameră, dansurile ideilor nemărginite. Petale de trandafir împrăştiate pe jos de la intrare umplând camera de o frumuseţe şi de un miros nemaiîntâlnit. Patul era îmbrăcat într-un aşternut fin, satin roşu mai exact, fiind acoperit de o mulţime de perne, iar deasupra acestora se aflau, pe ici pe colo, cateva petale. Vinul roşu de pe masă încălzea atmosfera pe atât de mult pe cât o îndulcea aroma beţişoarelor parfumate. 
Geamul era între-deschis pătrunzând în încăpere o adiere de vânt rece care îţi făcea pielea de găina, dar într-un mod plăcut. 
Pasiuni nemăsurabile sunt extinse în ambientul acesta provocându-le celor doi o căldură interioară supremă, simţeau cum le lua pielea foc.
Atingeri tandre, săruturi pasionale, îmbrăţişări puternice, doar o adiere... parfumul li s-a impregnat în piele provocând o excitaţie supremă.
Atâta tandreţe, atâta dăruire, atâta iubire, atâta libertate.
Săruturi neîncetate pe fiecare colţişor al corpului provoca furnicături puternice în timp ce în aer se simţea numai pasiune.
Două căni de ciocolată caldă stăteau rezemate de spătarul patului si cei doi parcă uitaseră de ele. Erau pierduţi în lumea lor, a fanteziilor şi a plăcerilor carnale.
Totul venise de la sine, sunt doar nişte romantici incurabili.
Şi-au împreunat mâinile stând unul peste altul în timp ce buzele lor se atingeau cu tandreţe.
Fiecare atingere declanşa o plăcere exuberantă, fiecare mişcare semăna cu erupţia unui vulcan, fiecare zâmbet demonstra o iubire de neimaginat.
Pentru o asemenea iubire nu ai nevoie de analize de sânge sau examene, ci doar de afecţiune.
Cei doi s-au trezit de dimineaţă unul în braţele celuilalt, băiatul sărutând-o i-a spus: " Neaţa somnorilă, te iubesc!" şi şi-au petrecut restul zilei îmbrăţişaţi în atmosfera de după războiul pasiunii. 

Comments

Post a Comment

Popular Posts