Un jurnal al fanteziei


O noapte caldă îmbie atmosfera dintr-un dormitor din depărtare unde doi adolescenți își dau frâu liber tentației animalice care era monstruos de mare. În cel mai îndepărtat colț al dormitorului era un șemineu negru cu margini maro deschis unde focul strașnic lumina întreaga cameră dându-i un miros plăcut și formând o atmosferă de poveste.
În cameră își fac loc 2 umbre. Își pun pe fundal o melodie lină fără versuri lăsând loc vorbelor acestora să umple odaia. Apropierea celor 2, atingerile lor tandre,buzele atingându-se ușor lăsând loc respirației greoaie.
S-au întins ușor pe patul uriaș îmbrăcat întru-un cearșaf din satin roșu, moale, având un miros dulceag.
Băiatul o umple de săruturi moi pe obrajii pufoși ai acesteia coborând la buzele-i catifelate, după care la bărbie, o sărută tandru pe gât în timp ce ea îl cuprinde în brațele sale zgâriindu-l puternic emanând foarte multă pasiune și plăcere.
Pasiuni duse în extreme, mușcaturi zdravene, atingeri zburdalnice, totul părea un vis. Dar era o realitate fantastic de erotică.
Se putea observa câtă iubire exista între ei deoarece acea partidă de dragoste nebună avea, totuși, și un strop de inocență.

Afară bătea vântul. 
Era iarnă.
Geamul s-a deschis ușor lăsând să pătrundă în odaie adierea rece mângâindu-le trupurile goale făcându-le pielea de găină ceea ce creștea și mai mult dorința de a sta unul lângă altul pentru eternitate.
El iubea să o simtă aproape, să fie o singură persoană, iubea să îi audă ritmul bătăilor inimii aproape de al lui suflet.
O dragoste pură dar plină de năbădăi și jocuri infantile știind că oriunde se vor afla, că oriunde vor pleca, mereu vor purta în sufletul acele cuvinte care i-au marcat pe vecie.

Este ora 3:27 dimineața.
Băiatul stătea întins în pat, iar ea deasupra lui cu totul sărutându-l si ușor mișcându-și corpul de la dreapta spre stânga creând o tensiune mult mai mare, o plăcere mult mai profundă, parcă ridicându-se în Nirvana.
Afară era totul calm, iar din dormitor parcă doreau să iasă demoni.
Totul era plăcut, nimic nu putea strica momentul, erau ca niște demoni stând frumos în Paradis. Demoni sinceri dar și mârșavi. Era o inocență pură.

Respirație tremurândă. Priviri fixe. Zgomote puternice. Patul scârțâia. 
Gândurile îi înnebuneau. Atingerile îi împătimeau de plăcere extremă.
"Ah!"
Dulce amor.


Comments

  1. Uuu, m-ai cenzurat. Have fun making fun of yourself. Iti propun un exercitiu de gandire: cei care iti lauda munca, o fac oare pentru ca munca ta e buna?

    ReplyDelete
  2. Scuza-ma te cunosc? De ce te bagi in seama aiurea?

    ReplyDelete
  3. Ce relevanta are? Blogul tau este public, am spus ce am crezut despre cum scrii. Am simtit nevoia sa te fac sa te gandesti la lucruri. Tu te expui, scriind pentru toata lumea. Trebuie sa iti asumi anumite lucruri cand faci asta, cand ai primit un comentariu care te-a impuns in coaste si te-a facut sa te simti nasol prima ta reactie a fost sa stergi sa te prefaci ca nu s-a intamplat si apoi sa te gandesti oare ce minte bolnava ar putea sa scrie asa ceva, "se baga in seama aiurea; toti cretinii au acces la internet" si tot asa. De ce nu afli intai de ce te-a lezat comentariul?

    ReplyDelete
  4. Habar nu am cine esti si atata timp cat tu comentezi, e si normal ca eu intr-o anumita masura tresar.

    ReplyDelete
  5. Perfect! E ok, mai ai de crescut. E cam nasol ca eu sa citesc si sa vad tot ce te framanta si tu sa nu stii nimic despre mine. Depinde de tine daca mergi la razboi fara armura sau ridici steagul alb la iesirea din zona in care te simti comfortabil.

    ReplyDelete
  6. Cine te pune sa citesti ce ma framanta pe mine? Poti foarte bine sa faci cale-ntoarsa.

    ReplyDelete
  7. Pacat ca nu vrei sa faci cale-ntoarsa :)

    ReplyDelete
  8. Intr-adevar. Ce mai pot spune la argumentele tale incontestabile. Iti urez o existenta minunata in coltulet. Pune mana pe o carte si eventual deschide-o.

    ReplyDelete
  9. Ce comentariu miscator. Si eu iti urez o existenta minunata. Undeva. Unde? Nici ca vreau sa stiu.

    ReplyDelete
  10. superb:X
    Nu lua in seama comentarile urate :)
    Fiecare scrie ce vrea ,nu ce vor alti !

    ReplyDelete
  11. E bine:)) Si mie mi s-au inversat sau amestecat, nu am o viziune prea clara, valorile. Nici eu nu mai stiu ce-i marsav si ce-i divin. In privinta inocentei, e cu adevarat greu sa analizez cum stau lucrurile...
    A iubi e nazuinta originara; originar e si pacatul dar si esenta pura. Un fapt e cer: exista un hotar al extazului ce desparte Raiul si Iadul, un hotar in care A IUBI e un imperativ.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts