Moarte clinică


În viață, ești pus în fața multor lucruri ale căror răspunsuri s-ar putea să nu le găsești vreodată sau cel puțin nu într-un viitor apropiat. Trăim experiențe pe care probabil nu le-am dorii niciodată în viața noastră, însă ele au tendința de a apărea, și când se întâmplă, parcă te lasă fără vlagă. Lecțiile de viață pe care le primim în fiecare zi, fiecare experiență, sunt acele lucruri care se presupune că ne vor face mai puternici, care ne vor întării caracterul, dar ce se întâmplă atunci când inevitabilul se întâmplă? Ce faci atunci când trebuie să fii puternic dar tu abia te poți abține să nu bufnești în plâns? Ce faci când cele mai frumoase momente devin cele mai triste amintiri? Ce faci atunci când tot ceea ce odată ți-a fost promis, nu mai există?  Nu putem face ce vrem cu fiecare persoană, dar o putem ajuta atunci când lucrurile se complică, le putem fii alături și putem le să arătăm puțină înțelegere.
Odată cineva mi-a spus „ Cele mai bune lecții provin din cele mai devastatoare întâmplări” și a avut dreptate. Lucrurile nesemnificative sunt acelea care au grijă a fi mereu amintite, indiferent de circumstanțe. 
Poate că dimineața, ziua ni se arată ca o mare victorie, dar cine știe. Poate nu toate lucrurile sunt ceea ce par.

Comments

  1. Te retragi putin din tot ce ai povestit mai sus si...te linistesti.Plangi,te revolti,scrii sau cel mai bine...te apuci si citesti o carte,doua trei.Abordezi cum se cuvine detasarea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta incerc sa fac crede-ma, nu-mi e usor sa ies din situatiile de genul..

      Delete

Post a Comment

Popular Posts